OPENSPACE

Van vrijdag 24 juni t/m zaterdag 15 juli creëren wij een open plek waar verschillende mensen, disciplines en werelden samen komen.

Laat je verrassen door de unieke samenwerking van Stitching StoriesNathalie WesterveldWintage & ShareLocal.

Raak enthousiast, ontmoet, leer, luister, praat mee, deel en kom voor een workshop, een talk, een open mic of een kijkje in de OpenSpace.

Open van woensdag t/m zaterdag 12:00 tot 18:00.
Met een speciale programmering voor iedereen om aan mee te doen. De tijden van de programmering kunnen afwijken van de reguliere openingstijden. Bekijk de volledige programmering onder aan deze pagina.

More info will follow soon

Nathalie Westerveld

Wat Nathalie onderscheidt, is haar vermogen om de schoonheid te ontdekken in ieder individu dat voor haar lens staat. Ze gelooft dat ieder persoon een uniek verhaal heeft dat verteld kan worden door middel van fotografie. Haar werk is doordrenkt met empathie en het vermogen om de ware aard en persoonlijkheid van haar onderwerpen vast te leggen.

More info about Nathalie

Wintage

Als specialist in het vinden en verkopen van vintage meubels van hoge kwaliteit, heeft Wintage een uitgebreid assortiment aan unieke stukken die de tand des tijds hebben doorstaan. Mandy heeft een scherp oog voor het ontdekken van juweeltjes uit het verleden en begrijpt de waarde van duurzaamheid en hergebruik.

More info about Wintage

ShareLocal

ShareLocal is een zelfstandige stichting die de kloof tussen rijk en arm wil verkleinen door Haarlemmers en Haarlemse bedrijven te motiveren om welvaart, welzijn, kennis en kansen te delen met stadsgenoten. SL zet zich in voor meer bewustzijn rond bestaansonzekerheid en stille armoede.

More info about ShareLocal

Stitching Stories

Wij willen een open plek creëren waar verschillende mensen, disciplines samenkomen. Met onze visie als modelabel en fotografie willen wij verschillende werelden samenbrengen. In ons werk staat saamhorigheid, het zien van elkaar en verbinding tussen mensen centraal.

Tijdens deze tijdelijke openspace waar sociale duurzaamheid op de voorgrond staat, is het ons doel om verschillende werelden uit Haarlem (en omstreken) met elkaar te verbinden.